Er zijn vier pijlers van geluk.

Misschien denk je: ik ben al gelukkig.

Maar als jij later terugkijkt op je leven, hoe tevreden ben je dan over het gevoel dat je nu het grootste gedeelte van de dag hebt?
Zou je daar trots op zijn en met volle voldoening, betekenis en zielsgeluk aan terugdenken?

Hoe zou je je gevoel deze week bijvoorbeeld omschrijven?

Als het zonnetje schijnt zit ik hier soms bijna iedere ochtend en avond.
Telefoon uit, focus aan, naar binnen keren.

Ik vind het heel prettig om op te gaan in de omgeving en ergens deel van uit te maken.
Het grotere geheel van de natuur en de wereld om me heen te voelen.

Mensen die vriendelijk naar me glimlachen.

Genieten van de zon en van elkaar.

Praten over het leven.

Ook al zit ik hier alleen, ik ben onderdeel van een omgeving.
Die heeft gevolgen voor mijn humeur, energie en gevoel van balans. Energetisch gebeurt er van alles.
De energie golft en vloeit zoals het water waar ik op uit kijk en ik voel de beweging ervan als een dans op een zomeravond.

Dat kan positief en negatief zijn.

“Nou, inderdaad”, hoor ik je mompelen.

Je hebt er elke dag mee te dealen. Op je werk, thuis, in de trein; zelfs in bed.

Dat je beïnvloed wordt door degene die bij je zit, is logisch. Maar in heel veel momenten van je dag word je negatief beïnvloed door voorbijgangers, de ruimte waar je verblijft, de energie van de samenleving, straling, voeding. Maar ook de stand van de maan, het seizoen. Daar ben je je misschien minder bewust van. Om over de invloed van je gedachten en gevoelens nog niet te spreken.

Stel je voor hoe het zou zijn als je kunt kiezen wat je wel en niet wil binnenlaten. Als je vrede in jezelf behoudt. Uit je comfortzone kunt stappen omdat jij altijd stabiliteit bij je draagt. Hoe je leven zou zijn als je de weg vrij hebt gemaakt om je intuïtie te horen (dit gaan we samen doen) en de vleugels hebt om ernaar te leven. Zelfs met kinderen.

Intuïtie is iets anders dan al die (soms ook mooie) aangeprate gedachten in je hoofd.

Als je zielsgeluk in je leven wil creëren, en wil snappen waarom dingen gebeuren, moet je je intuïtie erbij betrekken.

Daar zijn concrete manieren voor.

Werk met de Vier Pijlers van Geluk


Start met het unieke healing- en opleidingstraject als je klaar bent voor je zielsmissie en all-in wil gaan om alle belangrijkste technieken zélf en bij een ander toe te passen in je leven, met als bonus individueel afgestemd extra materiaal, toepasbaar in jouw situatie.


Ik geef je:
Dagelijks leer- en reflectieopdrachten mee aan de hand van tekst en/of video. Je krijgt uitleg, uiteenlopende opdrachten, vragen, zelfhelingsoefeningen en eft-tappingsessies voor het transformeren van hardnekkige patronen en emoties.
Daarbij krijg je feedback, herinneringen, advies.
Je ziet en houdt bij wat het je oplevert en geeft aan waar je behoeftes nog meer liggen; ik maak het voor je.
– Iedere week werk je aan een doel, ontwikkeld op basis van één van de vier Gelukspijlers; je integreert ze in de praktijk en we zoomen in op verschillende aspecten van je leven.
– We werken aan je natuurlijke flow en gebruiken de stand van de maan in je voordeel om meer ontspannen en efficiënt te leven.
– We plannen op de juiste momenten binnen het traject vijf healingsessies in om resultaat te versnellen. We openen je pijnappelklier voor intuïtieve ingevingen en focussen op het wegnemen van hardnekkige negatieve overtuigingen en pijn in je lichaam en mindset.
– Je gaat uit je comfortzone, geluk en avontuur ervaren én stimuleren in je omgeving door mooie dingen te doen voor anderen aan de hand van opdrachten.

Daarbovenop ontvang je flinke bonussen:

Bonus 1: Naast het opleidingsprogramma ontwikkel ik extra oefeningen, eft-sessies en videomateriaal dat specifiek aan jouw behoeftes en proces voldoet.

Bonus 2: Je krijgt na afloop van het programma een jaar lang gratis toegang tot inspirerende vragen, uitdagingen en inzichten via mijn app.

Bonus 4: Je kunt gratis (specifieke) gedachten, projecten en gevoelens bijhouden in de app en ik kan je ook daar 1-op-1 in begeleiden om eerder je doelen te behalen.

Want als je mij zou vragen: Suzanne, wat zou jij doen in mijn geval?

Dan zou ik zeggen:

1. Ruim energetische blokkades op, belichaam jezelf, zuiver je pijnappelklier
2. Leer Mindfucks herkennen en transformeren zodat ze je keuzes niet beïnvloeden
3. Creëer de juiste flow en feeling in je dag
4. Integreer je Hogere Zelf en hogere missie in je aardse, nuchtere leven (en verleden).

Voor jezelf? Ook, maar niet alleen.

Door aan jezelf te werken, werk je mee aan een mooiere wereld.

Dus… als je je soms alleen, angstig of onbestemd voelt… En feeling hebt met energetisch werk maar nog niet de oplossing hebt gevonden om ze te integreren in een gelukkig, spiritueel én nuchter leven vol avontuur…

Een leven waarin je voelt dat alle puzzelstukjes op zijn plek zijn gevallen en jij de touwtjes in handen hebt om je eigen regels te bepalen en mee te deinzen op de flow van je intuïtie. Zelfs met kinderen.

Vul dan het aanmeldformulier in met een aantal persoonlijke en inhoudelijke vragen. Als blijkt dat we mogelijk een match zijn, kun je zelf een discovery-call via Zoom inplannen in mijn agenda om 60min. te bespreken of het healings- en opleidingstraject nu voor jou de beste keuze is.

Aanmelden

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl